• +381641329336
  • office@cegrad.org
  • Radenka Rankovića 13, Obrenovac
Vesti
POZIV: Volonterska „Šta nam teško“ akcija širom Srbije

POZIV: Volonterska „Šta nam teško“ akcija širom Srbije

Predstojećeg vikenda nas očekuje još jedna velika volonterska „Šta nam teško da počistimo“ akcija koja će se dešavati istovremeno na čak 10 lokacija širom Srbije.
Akcija se održava 23.10., a za sve one koji su ovog vikenda u Obrenovcu, možete nam se pridružiti na lokaciji kod Kajak kanu šupe u Zabrežju. Planirano je da sa radom počnemo u 11h i da završimo oko 13h-14h.

Na terenu će za vas biti obezbeđena hrana, piće, osiguranje, zaštitne rukavice, kese, kabanice za slučaj kiše i naše #ŠtaNamTeško majice.
Detaljne informacije o akciji, mestu okupljanja, kontakt telefonima, onome šta je potrebno da ponesete, poslaćemo vam u petak.
Za sva pitanja i nedoumice, pišite nam na office@cegrad.org
Prijave su otvorene do petka, 22.oktobra do 12h.
 
Ova akcija se organizuje u okviru projekta „Nacionalni program volontiranja mladih Mladi su zakon 2021“ koji sprovode Mladi istraživači Srbije, zajedno sa partnerima TIM42 iz Leskovca, Centrom za građansko delovanje iz Obrenovca, Pokretom gorana Vojvodine iz Sremskih Karlovaca i GM Optimista iz Gornjeg Milanovca, a finansiran je od strane Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Оставите одговор