• +381641329336
  • office@cegrad.org
  • Radenka Rankovića 13, Obrenovac
Vesti
Evo prilke da učiniš nešto konkretno. Prijavi se na akciju sadnje drveća u Obrenovcu!

Evo prilke da učiniš nešto konkretno. Prijavi se na akciju sadnje drveća u Obrenovcu!

Dragi sugrađani, evo prilike da zajedno uradimo nešto da naš Obrenovac postane zeleniji, lepši i da se u njemu malo lakše diše. Početkom novembra nameravamo da okupimo 50 volontera koji će zasaditi 50 stabala drveća. Ali to nije sve, kako bismo promovisali održivu mobilnost i smanjenje emisije gasova sa efektom staklene bašte, očekujemo da volonteri dođu na planirane lokacije biciklom. Za sve učesnike smo obezbedili pribor za rad, zaštitne maske, kao i majice sa ilustracijom Zeleni Obrenovac.

Ukoliko želite da nam se pridružite, dovoljno je da popunite kratak prijavni formular, a mi ćemo vas blagovremeno obavestiti o detaljima događaja.

Napomena: S obzirom na to da je broj učesnika ograničen i da će majice biti štampane u skladu sa prijavama, molimo vas da ne popunjavate formular ukoliko niste sigurni da ćete moći da učestvujete u akciji. Hvala unapred.

Akciju sprovode Centar za građansko delovanje i Fondacija za mlade Obrenovca, uz podršku Ministarstva zaštite životne sredine i Javnog preduzeća za zaštitu i unapređenje životne sredine na teritoriji GO Obrenovac.

Оставите одговор