• +381641329336
  • office@cegrad.org
  • Radenka Rankovića 13, Obrenovac

1.decembar

 Danas je 1. decembar.
U svetu je  40 miliona ljudi zaraženo virusom HIV, a od toga preko 2 miliona su deca mlađa od 15 godina. U Srbiji se zarazi jedan nedeljno.
Pročitajte malko o kondomima, od sutra kreće i Info sajtic  o Sidi, a dosta toga ima i na Jazasoovom sajtiću, evo jedne simpaticne priče….

"Devojka i ja smo se zabavljali vise od godinu dana kada smo odlucili da se uzmemo. Moji roditelji su nam pomagali u svakom smislu, prijatelji su nas ohrabrivali, a moja devojka je bila devojka iz snova.
Ali jedna stvar-osoba me je mucila: mladja sestra moje devojke. Imala je dvadeset godina, nosila je mini suknje, uske topove…Kada god bi bila blizu mene, saginjala se , a ja sam jasno video njen donji ves.
Bilo je ocigledno da to radi namerno-nikada to ne bi radila kada je neko bio u blizini.
Jednog dana me je pozvala i pitala da dodje kako bi proverili pozivnice za vencanje. Dosla je sama.
Saputala mi je da cu se uskoro vencati, a da ona gaji izvesna osecanja prema meni-da to ne moze i ne zeli da preboli. Zelela je da vodimo ljubav samo jednom pre nego sto se obavezem na zivot sa njenom sestrom. Bio sam u soku, zanemeo sam. Krenula je uz stepenice: "Gore sam, ako zelis, dodji".
Nepomican sam stajao i gledao je kako se penje. Kada se popela na vrh stepenica skinula je pantalone i pustila ih da skliznu na pod.
Stajao sam tako par sekundi, okrenuo sa ka ulaznim vratima i krenuo ka kolima.
Moj buduci tast, tasta i supruga su stajali napolju. Sa suzama u ocima, tast me je zagrlio i rekao:" Tako smo sretni sto si prosao nas mali test. Ne mogu da zamislim boljeg coveka za svoju cerku. Dobrodosao u nasu porodicu". Buduca tasta i supruga su se gusile u radosnicama.
Naravoucenije: UVEK DRZITE KONDOME U KOLIMA"

Оставите одговор